Info

Met zorg en passie hebben wij de woning, naya en terrassen ingericht en met veel liefde onderhouden wij de tuin waarin veel mediterrane planten en fruitbomen staan.

Wij vertrouwen erop dat onze gasten met zorg hiermee omgaan. Ongelukken kunnen altijd gebeuren maar u dient de schade dan wel te vergoeden.

Onderstaande huisregels maken deel uit van en zijn onlosmakelijk verbonden met de huur van onze vakantiewoning. Deze huisregels zijn opgesteld om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij verzoeken u de privacy van de omwonenden te respecteren.

Roken                                                                                                                          

In het huis is roken NIET toegestaan!!                                   

Alcohol en (soft)drugs

Alcohol misbruik en handel en gebruik van (soft)drugs is nadrukkelijk verboden!

Huisdieren

In Casa Roble zijn huisdieren in overleg met de eigenaar toegestaan.

Geluidshinder

Wij verzoeken u géén overlast te veroorzaken naar omwonenden.

Een ieder dient zijn/haar geluidsapparatuur danwel eigen instrumenten op een dusdanig geluidsniveau af te stemmen dat omwonenden daarvan geen hinder ondervinden. Tussen 22.00 uur en 08.00 uur dient het rustig te zijn. Met omwonenden is afgesproken dat indien het geluidsniveau ’s nachts niet wordt gerespecteerd, de bewoner de politie kan bellen, om maatregelen te nemen. Wij vertrouwen erop dat dit niet nodig zal zijn en dat iedereen zich respectvol gedraagt.

Ramen en deuren

Alle ramen en deuren zijn voorzien van hekwerk (met uitzondering van de buitenbadkamer). Hierdoor kunt u de ramen in de zomer gerust open laten. Bij uw vertrek uit het huis gelieve alle ramen en deuren te sluiten.

Horren

Alle ramen zijn voorzien van insectenhorren. De horren zijn bij aankomst gesloten. U dient de horren gesloten te houden!

Linnenpakket / Handdoekenpakket

Wenst u dat tijdens uw verblijf het bedlinnen en/of handdoeken vervangen wordt, gelieve uw contactpersoon hiervan op de hoogte te stellen. Vervanging vindt plaats volgens de tarieven.

Bij aankomst ligt het linnenpakket (incl. keukenlinnen) en handdoekenpakket voor u gereed.

Keuken

De keuken heeft een complete inventaris en is voorzien van een vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie, oven, gaskookplaat, Nespresso en Senseo koffiezetapparaat.

Bij vertrek dient u de oven, koelkast en diepvries netjes en gereinigd achter te laten. Bij vertrek dient alle vaat gedaan te zijn en teruggeplaatst in de kasten. Vergeet niet meegebrachte voedingswaren op te ruimen of mee te nemen.

Haardkachel

Het is verboden om papier of andere brandbare materialen in de haard te gooien. De haard moet tussen 15 april en 15 september uit blijven. Tijdens deze periode de haard NIET gebruiken! Bij gebruik van de haard buiten deze periode dient u de kachel schoon achter te laten. Het hout dat achter in de tuin ligt is eigen voorraad en is niet bij de huurprijs inbegrepen.

Televisie / Audio apparatuur / WIFI

In het hele huis is WIFI beschikbaar. Er is een kleuren TV aanwezig met Nederlandse/Vlaamse satelliet ontvangst. Bij storingen dient u uw contactpersoon op de hoogte te stellen. Het wijzigen van instellingen of het verrichten van technische handelingen is NIET toegestaan.

Barbecue en Buitenkeuken

  • Gebruik alleen houtskool of houtskool briketten
  • Maak de barbecue, rooster en buitenkeuken schoon na gebruik
  • De as/afval kan gedeponeerd worden in de aanwezige ijzeren afvalbak naast de barbecue

Tuinmeubilair

Leg de kussens en de parasols dagelijks na gebruik weer in het tuinhuis terug. I.v.m. het vochtige klimaat is er snel sprake van schimmelvorming.

Het komt regelmatig voor dat parasols beschadigd raken bij harde wind. U dient dit zelf te voorkomen door de parasols tijdig in te klappen en op te ruimen. 

Eventuele beschadigingen worden met de borg verrekend.

Zwembad

Het zwembad wordt altijd gecontroleerd en schoongemaakt in de week voor uw bezoek, ook als het huis niet verhuurd is. Een keer per week wordt het zwembad gereinigd en het water gecontroleerd. In het hoogseizoen wordt het zwembad 2x per week gereinigd en het water gecontroleerd.

De pomp is voorgeprogrammeerd om iedere dag het water te zuiveren. Gelieve de unit NIET zelf te bedienen!! Eventuele kleine verontreinigingen aan de oppervlakte kunt u met het netje aan de lange steel zelf verwijderen.

Sproei installatie

De tuin is voorzien van een sproei installatie en werkt automatisch op een klok, elke 24 uur 1x. Het bedienen van de unit van de sproei installatie is niet nodig en ook niet toegestaan.

Vuilcontainers

Het afval moet u deponeren bij een van de afval-verzamelstations. Deze vindt u buiten het hek links, einde weg rechts tegenover de bar ‘El Trobador‘. De vuilcontainers worden met regelmaat geleegd.

Schade

Niemand zal moedwillig iets beschadigen in de woning, toch kan het iedereen overkomen dat er eens iets kapot gaat. Wij stellen het zeer op prijs als u eventuele schade direct meldt bij uw contactpersoon, zodat we er niet pas na uw vertrek achter komen. Het huis wordt op gebreken en ontbrekende zaken gecontroleerd voordat nieuwe gasten arriveren want ook zij moeten van een comfortabele vakantie kunnen genieten.

De huurders zijn aansprakelijk voor schade die door hen, medehuurders of gasten is ontstaan. Kosten voor de toegebrachte schade wordt in mindering gebracht op de waarborg.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor:

  • Ongevallen in en buiten de vakantiewoning
  • Diefstal, verlies of schade tijdens of ten gevolge van uw verblijf in ons vakantiehuis.

De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan het vakantiehuis, de tuin en de inrichting (binnen en buiten) daarvan, als dit het gevolg is van handelen of nalatigheid van uzelf of van derden die zich met uw toestemming in het huis bevinden.

Parkeren

Uw auto kunt u parkeren op eigen volledig omheind terrein. Er is ruimte voor maximaal 2 auto’s.

Sleutelbeheerder

Het sleutelbeheer, de verplichte eindschoonmaak en de was zijn allen in handen gesteld van uw contactpersoon ter plaatse, de sleutelbeheerder.

Noodgevallen

Het algemene alarmnummer in Spanje is 112. Dit geldt vanzelfsprekend alléén voor noodgevallen.

In dringende situaties kunt u ook contact opnemen met uw contactpersoon per plaatse. Zij spreken Nederlands, Spaans, Engels en Duits. Indien noodzakelijk en/of in noodgevallen zijn de eigenaars ook te bereiken op het mobiele telefoonnummer +31 6 53 66 14 15.